044 901 0002 kampaamo@hiuskiss.fi

Kauneusstudio

Kosmetologin palvelut

Tekijät

Maria "Malla" Pöyhtäri

Maria "Malla" Pöyhtäri

Parturi-kampaaja | kosmetologi

Minusta parasta työssäni parturi-kampaajana ja kosmetologina on auttaa asiakasta tuomaan itsestään ne parhaat puolet esiin. Luonnolliset sävyt hiuksissa ja meikissä ovat vahvuuksiani. Kaunis ja hyvinvoiva iho ei tule kaikille geenien perimänä, joten haluan opastaa asiakkaita hoitamaan ihoa oikeanlaisilla tuotteilla ja hoidoilla. Meikkaaja-maskeerajana rakastan erityisesti eri vuosikymmenten meikkejä ja kampauksia. Vapaa-ajalla tykkään mökkeillä mieheni ja tyttäreni kanssa. Myös lenkkeily, luonnossa liikkuminen ja mielenkiintoiset dokumentit ovat minulle mieluisaa ajanvietettä.

Kosmetologin palvelut ja hinnasto

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Peruuttamattomasta ajasta perimme 50%. Peruutukset tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Kanta-asiakaskortilla saat 5% alennusta normaalihintaisista palveluista.
Kortin hankintahinta 5 €. Pyydä oma korttisi kassalta!

Kasvohoidot

Mekaaninen ihonpuhdistus
Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.
60 €
Kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio/erikoisnaamio, loppuvoiteet. Kesto max. 60 min.
68 €
Täydellinen kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa höyrytys ja epäpuhtauksien poisto, tehoseerumi/ampulli, hieronta, erikoisnaamio, loppuvoiteet. Kesto max. 90 min.
80 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle iholle. EI SOVI raskaana oleville tai jos on sydämentahdistin. Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio, loppuvoiteet.
70 €
Timanttihionta
Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta timanttiterän ja alipaineimun avulla. Sopii kaikille iholaaduille, mutta erityisesti kuivalle ja karkealle iholle. EI SOVI jos on Kortisoli-, Roaccuttan- tai Isotretinoiini-lääkitys, tulehdus tai psoriasis kasvojen iholla, syöpä. Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, loppuvoiteet.
70 €
Yhdistelmähoito ultraäänellä ja timanttikuorinnalla
Alkupuhdistus, timanttikuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus ultraäänellä, ihotyypin mukainen tehotiiviste, naamio, kosteusvoide
80 €
Yhdistelmähoito kasvohieronnalla 90 €
Timantti-ihonpuhdistus kasvohieronnalla 85 €
Ultraääni-ihonpuhdistus kasvohieronnalla 85 €
Nimue AHA-hapotushoito
Kirkastava ja uudistava hedelmähappokuorinta. Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hapotus, erikoisnaamio, loppuvoiteet. Kirkastaa ihoa, tasoittaa pigmenttiläiskiä, madaltaa kuivuudesta johtuvia pintajuonteita. EI SOVI jos on erittäin herkkä tai voimakas couperosa, Kortisoli-, Roaccuttan- tai Isotretioiini-lääkitys, tulehtunut iho, ihosyövät, asetyylisalisyylihappo-allergia.
91 €

Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus ja värjäys 65 €
Brow lift – kulmien laminointi 60 €
Ripsien + kulmien värjäys ja muotoilu 32 €
– käsittelyn yhteydessä 22 €
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €
– käsittelyn yhteydessä 16 €
Ripsien värjäys 20 €
– käsittelyn yhteydessä 16 €

Muut palvelut

Selän mekaaninen ihonpuhdistus
Selän ihon kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio, loppuvoiteet.
55 €

Jalkahoidot

Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta. Lyhyt hieronta, jos aikaa jää. Kynsien lakkaus +5 € lisähinta.
65 €

Ihokarvojen poistot

Tulossa