044 901 0002 kampaamo@hiuskiss.fi

Kauneusstudio

Kosmetologin ja sairaanhoitajan palvelut

Tekijät

Katri Monto

Katri Monto

SKY-kosmetologi

Jo pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut kauneudesta. Haaveistani kauneudenhoitoalan ammattilaisena rohkenin lähteä toteuttamaan 13 vuotta sitten, enkä ole päivääkään katunut. Rakastan työn monipuolisuutta ja alan jatkuvaa uudistautumista. Parasta työssä on erilaiset ihmiset. Intohimoni työn vastapainona on kuntosali ja sisustaminen. Uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Sari Mulari

Sari Mulari

Sairaanhoitaja

Laillistettuna sairaanhoitajana, Dermalogica ihoterapeuttina ja koulutettuna täyteainehoitajana haluan tarjota turvallisia ja laadukkaita täyteainehoitoja. Palveluvalikoimaani kuuluvat lisäksi terveydenhoidolliset jalkahoidot. Palveluistani löydät myös turvalliset ja tutkitut ihon valoimpulssihoidot sekä ihokarvanpoistot nopealla, tehokkaalla sekä pysyvällä E-style-karvanpoistomenetelmällä. Työni on ihmisläheistä ja vaatii tarkkuutta ja kädentaitoja. Pyrin kouluttautumaan säännöllisesti. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja vaihtelevuus.

Huom! 5% kanta-asiakasalennus ei koske Sarin palveluita

Kosmetologin palvelut ja hinnasto

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Peruuttamattomasta ajasta perimme 50%. Peruutukset tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Kanta-asiakaskortilla saat 5% alennusta normaalihintaisista palveluista.
Kortin hankintahinta 5 €. Pyydä oma korttisi kassalta!

Ihokarvojen poisto

Brasilialainen 75 €
Bikinilinja 30 €
Sääret 30 €
Kainalot 23 €
Reidet 40 €
Käsivarret 30 €
Ylähuuli 15 €
Sokerointipaketti (bikinilinja, kainalot, sääret) 80 €

Kasvohoidot

Mekaaninen ihonpuhdistus
Käsin tehtävä ihonpuhdistus, jolloin päästään tarkasti puhdistamaan jokainen ihohuokonen.
60 €
Kasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja tarvittavat naamiot. Tarkemmat tuotteet katsotaan sen mukaan, mitä iho kaipaa. Kesto max. 60 min.
65 €
Täydellinen kasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tarvittavat naamiot ja seerumit sekä hieronta. Tarkemmat tuotteet katsotaan sen mukaan, mitä iho kaipaa. Kesto max. 90 min.
80 €

Jalkahoidot

Spa jalkahoito
sis. kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, voide, hieronta ja kynsien lakkaus.
73 €
Perus jalkahoito
sis. kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide.
65 €

Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus ja värjäys 65 €
Ripsien + kulmien värjäys ja muotoilu 32 €
– käsittelyn yhteydessä 22 €
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €
– käsittelyn yhteydessä 16 €
Ripsien värjäys 20 €
– käsittelyn yhteydessä 16 €

Sairaanhoitajan palvelut ja hinnasto

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Peruuttamattomasta ajasta perimme 50%. Peruutukset tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Täyteainehoidot

Huulten täyteainehoito 60 min, 290 €

Huulten täyteainehoito Evanthia, Stylage lips 1 ml

Huulten täyttö ja muotoilu hyaluronihapolla. Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan suunnitellusti ja asiakkaan toiveen mukaisesti huuliin tai huulirajaan. Huulten tilavuus kasvaa, huulten ääriviivat korostuvat sekä mahdollinen epäsymmetria korjaantuu (hoito sis. puuduteaineen).

Kasvojen täyteainehoito 60 min, 290 €

Täyteainehoito kasvojen iholle. Ryppyjen ja juonteiden käsittely hyaluronihapolla. Evanthia, Hyabel 1ml

Kasvojen uurteiden ja juonteiden korjaaminen hyaluronihapolla. Esimerkiksi: Sibelius, marionetti ja nasobiaalijuonteet (hoitoon sisältyy puuduteaine).

Skinbooster 60 min, 199 €

Skinbooster, ihon pistoshoito hyaluronihapolla Aminotonic 2 ml, Amino – Jal 2ml, Jalucomplex 1-2 1 ml

Skinbooster eli biorevilisaatiohoito on täsmähoito, joka parantaa ihon tekstuuria ja elastisuutta, sekä lisää kiinteyttä ja kimmoisuutta. Kun ihoon viedään kevyttä hyaluronihappoa, iho elpyy, tasoittuu ja heleytyy. Hoito sis. puuduteaineen.

Maksuton konsultaatio 30 min, 0 €

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioidaan asiakkaan toiveet ja hoidon tavoitteet. Konsultaation pohjalta  teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman joka myötäilee luonnollista ja sopusuhtaisten piirteiden saavuttamista.

Medikaalinen ihonhoito

Biodroga MD Skinbooster Treatment 60 min, 89 €

Biodroga MD skinbooster Treatment

Hedelmähappokuorinta Biodroga MD happokuorinnassa poistetaan kuollutta ihosolukkoa ja edistetään ihon uusiutumista. Hoito aktivoi ihoa ja tasoittaa sen pintaa parantamalla elastisuutta ja avaamalla tukkeutuneita ihohuokosia, sekä poistaa talikertymiä.

Valoimpulssihoidot

Kiinteyttävä ja uudistava hoito 60 min, 89 €

IPL – Estyle valoimpulssi.

Ihoa kiinteyttävä ja uudistava hoito. Ihoa kiinteyttävä ja korjaava hoito, jolla voidaan saavuttaa nuorekkaampi, kiinteämpi ja tasaisempi ihon sävy. Hoidossa uuden kollageenin muodostumista stimuloidaan pitkäkestoisesti ja pienennetään jo ihossa olevia kollageenisäikeitä., jotta iho napakoituu ja säilyttää nuorekkaan kimmoisuutensa.

Aknen hoito ja aknearvet 60 min, 89 €

IPL – valoimpulssi Estyle.

Aktiivisen aknen hoitoon ja aknearpien tasoittaminen. Aknen hoito tapahtuu aknen hoitoon suunnatulla omalla hoitopäällä. Hoitopää on säädetty niin, että valoenergian taajuus on suunnattu tappamaan aknebakteereja ja radiofrekvenssi auttaa kohdistamaan hoidon tarkasti ongelma-alueelle. Hoito nopeuttaa tulehduksen paranemisprosessia ja vähentää talirauhasten liiketoimintaa.

Couperosa & pigmenttimuutokset 60 min, 89 €

IPL  Estyle valoimpulssihoito couperosa iholle, pigmentti- ja pinnallisille verisuonimuutoksille.

E-style hoitolaitteella voidaan vähentää ja hoitaa couperosan iholle aiheuttamaa punaisuutta ja häivyttää häiritseviä pintaverisuonia. Pigmenttimuutoksia hoidettaessa lämpöenergia kuumentaa pigmentin, jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä.

Ihokarvanpoisto 60 min, 89 €

IPL ihokarvanpoisto E-style valoimpulssihoidolla

Hoidossa valoimpulssin tuottama lämpöenergia lämmittää ihokarvan pigmentin (melaniini) samalla, kun radiofrekvenssin radioaallot lämmittävät karvan kasvualuetta. Hoito on tehokkainta tummaan ja ruskeaan karvaan.